Vi erbjuder

På denna sida hittar du det mesta av det vi har att erbjuda. Ta gärna kontakt med oss och se vad som kan passa just ditt kalas, firande, festival eller arrangemang. Är det något som saknas kan vi ofta hitta lösningar tillsammans med någon av våra samarbetspartners. 

Sumobrottning

En klassisk aktivitet där deltagarna brottas med stora dräkter. Det finns en uppsättning för vuxna och en för halvstora ungdomar. Det finns också en superhjälte-variant med Hulken och Batman med mattor och allt. Det finns också en dubbel variant där det går att brottas två mot två. En uppskattad aktivitet, för barnkalas, möhippa, aktivitetsdag eller bara för en kul kväll med kompisarna.

Vattenbollar

Deltagarna får ta sig fram på vattnet inne i stora bubblor. En rolig aktivitet som är uppskattad av barn och ungdomar. Perfekt till barnkalas eller som aktivitet på läger. Kräver att det finns goda möjligheter till Vatten. Personal finns med under uthyrningen.

Stegen

Det gäller att klättra upp och nå den gröna skylten. Kanske kan du vinna ett pris. Detta verkar mycket enklare än vad det är. Då stegen kan vrida sig både uppe och nere gäller det att balansera utan att ha för mycket vikt åt något håll. Detta är en uppskattad aktivitet som många vill prova och inte vill ge sig på.

Fotbollsdart

Testa att skjuta bollar, golf eller pilar på den 6 meter höga uppblåsbara darttavlan som är i kardborre. En rolig aktivitet för både barn och vuxna.

Segway

Jag har varianter av trike och segway. En uppskattad aktivitet för ungdomar och Vuxna där det går att ordna tävlingar. Personal finns med under tiden de hyrs.  man hyr den. Jag har även barn-segway för de yngre som kan passa till barnkalas  och annat.

Bubbelfotboll

Varför inte prova den senaste flugan och spela fotboll med kompisarna, klasskompisarna, möhippan, barnkalaset, föreningen eller lägret. En himla rolig aktivitet som är lika roligt för åskådarna som för dem som är med och spelar.

Hoppborgen Hajen

Hoppborgen Hajen är tvådelad. Via hoppdelen når du trappan och rutschkanan. Du klättrar upp för trappan och kommer till baken på hajen och kommer sedan ut ur hajens mun. Hoppborgen är sex gånger sex meter stor.

Klätterpyramid

Testa att klättra på en fyra meter hög klätterpyramid. Det finns fyra sidor med olika banor att klättra på. Vem hinner först till toppen? Detta är en uppskattad aktivitet för barn och ungdomar.

Gladiator

Testa att utmana en kompis eller kollega. Vem kan stå längst tid på sin upphöjda plattform och samtidigt försöka att ”pötta” ner  kompisen från sin plattform med hjälp av den långa mjuka stången.

Boomfight

Försök att sitta kvar längst på stången samtidigt som du försöker få ner din motståndare med hjälp av en kudde. Det finns stänger på två olika höjder. 

Felstyrda cyklar

Utmana dig själv med att testa en felstyrd cykel. Det finns flera olika storlekar och varianter. Cykla på en felstyrd trehjuling på tid! En rolig femkamps-gren. 

Boxning

Testa att gå en runda mot din kompis i en uppblåsbar boxningsring. Med de stora och tunga boxningshandskarna blir det jobbigare men också mycket roligare. 

Basket

Uppblåsbar aktivitet med tre olika basketkorgar att försöka träffa i tre olika banor. En liten och smidig uppblåsbar aktivitet

Mekanisk surfbräda

Försök att stå kvar på surfbrädan så länge du bara kan. Du står på surfbrädan ovanför en uppblåst vattenyta med kanter. Surfbrädan rör på sig åt alla olika håll och det blir svårare och svårare att hålla sig kvar. Måtten på vattnet är fyra gånger fyra meter.

Hoppborg med kana

Denna färgglada hoppborg med fyra torn är både en vanlig hoppborg och en uppblåsbar rutschkana. Den har en hoppdel och en del med trappa och rutschkana. Denna borg är fem gånger fem gånger sex meter.

Fotbollsbiljard

Prova på att spela detta gigantiska biljardspel. En sarg på sju gånger fem meter blåses upp med ”hål” ungefär som ett biljardbord. De 16 bollarna (för olika spel) är i fotbolls-storlek och du använder fötterna i stället för kö. En rolig och annorlunda aktivitet som passar för små och stora.

Hamsterhjul

Detta uppblåsbara hamsterhjul kan du använda på olika sätt. Gå in i hjulet och försök få det att snurra som ett hjul på vattnet. Du kan också bara ligga och koppla av ovanpå vattnet. Jämfört med vanliga vattenbollar har denna aktivitet fördelen i att kunna vara uppblåst hela tiden utan att behöva fyllas med luft hela tiden. Hjulet är tre gånger fyra meter.

Bungy run

Vem lyckas ta sig längst innan gummibandet åker tillbaka? Aktiviteten består av två parallella rännor där två personer kan tävla mot varandra. Varje person tar på sig en sele som är fäst i ett gummiband som gör att du åker tillbaka när du inte kan springa längre. En uppskattad tävlingsaktivitet bland ungdomar. Måtten på hela attraktionen är tolv gånger tre meter.

Bulls eye

En enkel uppskattad aktivitet för både yngre och äldre barn och ungdomar, Testa att försöka kasta bollarna så dom fastnar och ger olika poäng. Kan användas som en tävlingsgren eller som prova på-aktivitet. Aktiviteten tar upp en yta på fem gånger fyra gånger tre meter.

Beat the goalie

Testa att se om du kan träffa hålen på det gigantiska uppblåsbara fotbollsmålet och se hur mycket poäng du kan få. Målet är åtta meter långt, fyra meter brett och fyra meter högt och har olika hål som ger olika poäng

Zorbing

Om du vill ha en extra häftig aktivitet kan du boka Zorbing. Detta är en tre meter hög boll som du kliver in i. Inuti finns plats för två personer som spänns fast i var sin sele. När personerna är fastspända rullas bollen ner för en sluttning. Väldigt uppskattad av barn och ungdomar och vuxna.

Space ball

Denna aktivitet ger dig en häftig och upplevelse med en känsla av tyngdlöshet. Du spänns fast vid fötterna och får hålla fast i två handtag. Sedan släpps de tre hjlen loss från varandra och du snurrar fritt åt alla håll. En uppskattad aktivitet för ungdomar och vuxna. Spaceballen finns monterad på en släpkärra

Femkamp

Det finns mängder av olika tävlingar som kan ordnas med kombinationer av olika aktiviteter. Det finns saker för barn, vuxna, företag, förening, möhippa, svensexa och andra. Kontakta mig med tankar och idéer så hittar vi något som passar.

Ljud och ljus

Behöver du ljus och ljud till skoldiscot, 40 års-kalaset eller till bröllopet? Vi har utrustning för flera olika uppsättningar. Vi kan även fixa ljudtekniker och DJ.

Konstiga cyklar

Prova på minicykel, felstyrda cyklar, sittcyklar, pedalcyklar, enhjuling eller dubbelcykel. Sedan en lång tid tillbaka har jag riktat in mig på att samla konstiga cyklar och har nu ett 60-tal som du är välkommen att prova. Cyklarna är väldigt populära och är en uppskattad aktivitet för både barn och vuxna. De flesta som hyr en aktivitet hyr även några cyklar.

Teater

Välj mellan olika former av teater. Du kan välja att boka för att din grupp ska lära känna varandra, öva på att uttrycka sig, få fram ett budskap eller helt enkelt ha kul.

Gatuteater

Gatuteater handlar om att visa upp ett tydligt budskap på en öppen plats. Målet är att de människor som bevittnar uppträdandet ska få sig en tankeställare. Vi pratar hur forumteater går till och var det passar bäst att genomföra. Vi arbetar fram en scen med ett tydligt budskap som vi därefter framför på någon utvald plats.

Forumteater

Forumteater är ett sätt att diskutera samhällsproblem. Skådespelarna spelar upp en scen som slutar illa. Problemet diskuteras med publiken och de försöker komma fram till en bättre lösning. Efter hand genomförs scenen flera gånger. Antingen används samma skådespelare eller så kan publiken bjudas in och testa hur de kan hantera olika situationer. Detta är ett bra sätt att få både unga och vuxna delaktiga.

Dilemman

I denna form av teater får gruppen ett kort med ett dilemma som gruppen har hamnat i. De diskuterar dilemmat och hittar tillsammans en bra lösning som gruppen sedan spelar upp. Efter uppträdandet diskuterar det hela närmare och vi försöker hitta den bästa lösningen. Tanken med övningen är att bli delaktig, få spela lite teater, diskutera problem och hitta lösningar.

Teaterövningar

Vi håller även prova på-kurs i teaterövningar och lekar. Detta innebär att vi leker och har kul allt ifrån från två timmar till fem dagar. Allt beror på hur du som kund vill ha det. Vi skräddarsyr för just dina behov.

cirkus

Välj mellan prova på där många besökare kan aktiveras eller kurs där ett antal deltagare kan lära sig grunderna och kanske uppträda.

Prova på cirkus

Jag har med mig en Cirkus-vagn full med jongleringssaker och andra prylar av olika slag. Jag brukar även ha med lite annat smått och gott i mån av plats och utrymme, som gör att det alltid finns något kul att prova för alla. Aktiviteten passar bra till aktivitetsdagar, festivaler och annat med många människor. Det går att köra fritt eller i olika stationer. Folk får prova på olika saker och jag finns till hands och hjälper till om det behövs.

Cirkus-kurs

Vid kurs jobbar jag med små grupper upp till 15 personer. Då lär jag ut grunderna i de olika sakerna som jag har med i Cirkus-väskan eller vagnen såsom bollar, schalar, ringar, käglor, tallrikar, diablo och flowerstick. Vi testar hur sakerna fungerar och deltagarna får tid på sig att träna på sakerna. Ofta lägger jag in lite teaterlekar, akrobatik, styltor eller annat. Kursen skräddarsyr vi så den passar er så bra som möjligt. Ibland fixar vi även en uppvisning för föräldrar, släktingar och elever som ett bra avslut på kursen vilket brukar vara populärt.