Vi erbjuder

Cirkus

Prova på

Då har jag med mig en Cirkus vagn full med Jongleringsaker och andra prylar av olika slag. Jag brukar även ha med lite annat smått och gott i mån av plats och utrymme, som gör att det alltid finns något kul att prova för alla
Den vänder sig till mer när det är aktivitetsdagar, festivaler, och många människor. Här kan man antingen köra fritt eller i stationer.    Folk får prova på olika saker och jag finns och hjälper till om det behövs .

Kurs
Vid kurs jobbar jag med små grupper upp till 15 personer. Då lär jag ut grunderna i dom olika sakerna jag har med i Cirkus Väskan/Vagnen (Bollar, Shalar, Ringar, Käglor, Tallrikar, Diablo och Flowerstick) . Vi testar hur sakerna fungerar och här får man mer tid att träna på sakerna, jag brukar även lägga in lite teaterlekar, Akrobatik och styltor m.m. Kursen skräddar syr vi så den passar er så bra som möjligt. Ibland fixar vi även en uppvisning för föräldrar, släktingar och elever som ett bra avslut på kursen. Det brukar vara poppulärt av fler.

Jag är även återförsäljare av en Cirkusväska med fullt med Cirkus saker och där även utbildning ingår för att lära sig mer om sakerna. Intresserad. Hör av dig så berättar jag mer.

 

Teater

Gatuteater
Gatuteater handlar om att visa upp ett tydligt budskap på en öppen plats där det är människor som ser det hela och som troligtvis får en tanke ställare genom budskapet vi visar upp. Vi pratar om hur man skulle göra och vad man vill få fram och hur man vill göra det och var m.m. Sen jobbar vi fram en scen med ett tydligt budskap som vi sen visar fram på någon speciell plats.

Dilemman
Dilemman går ut på att man får en pappersbit där det står ett dilemma som du/Guppen har hamnat i, ni ska sen diskutera det hela och sen spela upp dilemmat med en bra lösning som ni i grubben kommer fram till. Efter uppträdandet så disskuterar vi det hela. Tanke är att man blir delaktig och få spela lite teater och duiskutera problemet och hitta lösningar.

Forumteater
Forumteater går lite lätt förklarat ut på att diskutera med en publik om olika problem i sammhället som en grupp skåderspelare visar upp. Scenen slutar illa och man diskuterar om problemet  i scenen och sen kör man scenen en gång till och då kan man byta ut en del skådespelare och själv som publik komma in och testa hur du hade gjort om du hade kommit i samma situation. Det är ett bra sätt att diskutera problem i samhället med ungdomar och vuxna och få höra hur dom tänker. När man har kurs i Forumteater, så jobbar vi med att ta fram scener på olika sätt och varvat med teater övningar och lekar.

TeaterÖvningar/Lekar
Vi håller även prova på kurs i teaterövningar och lekar, alltså vi leker och ha kul från 2 timmar till 5 dagar, allt beror på hur ni som kund vill ha, vi skräddarsyr  just för dina behov.

 

Konstiga Cyklar

Jag har inriktat mig sedan en lång tid tillbaka på att köpa upp olika konstiga Cyklar som man kan prova. Jag har ett 60 tal olika Cyklar, allt från Mini Mini Cyklar, pedalcyklar, felstyrda, sittcyklar, enhjulingar till Dubbel Cykel på varandra. Cyklarna är väldigt poppulära och är en uppskattad aktivitet både för barn och Vuxna som dom mesta hyr till sina aktiviteter.

Spökvandring

Jag kan med er ordna en häftig spökvandring för erat läger, övernattning m.m. Jag har ett gäng masker och kläder m.m. som vi tillsammans planerar upp och kollar tänkbar plats och vägar.

Oftast en lyckad aktivitet som höjer lägret, övernattningen och blir ett minne som dom inte glömmer.

 

Stegen

Stegen är en ställning som vi sätter ihop, som vi sen sätter fast en repstege som du ska klättra upp för och nå den gröna skylten,(270) gör du det vinner du ofta ett pris, det verkar ju inte så svårt, men problemet är att det sitter snurrmojänger uppe och nere, vilket gör att du måste balansera upp för stegen utan att ha för mycket vikt åt vänster eller höger. Det är en uppskattad aktivitet som många vill prova och inte ger sig.

 

”Segway”, Trike och Barn Segway

Jag har en variant av ”Segway” och Trike . En uppskattad aktivitet för ungdomar och Vuxna. Man kan ordna tävlingar med den. Personal finns med undertiden man hyr den. Jag har även ”Barn Segway” som är för dom yngre barnen som kan passa till ett barnkalas m.m.

 

 

Sumobrottning

Jag har en uppsättning för vuxna och en för halvstora ungdomar och en uppsättning SuperHero (Hulken & Batman) med mattor och allt.  En uppskattad aktivitet, för Barnkalas, möhippa, Aktivitetsdagen eller bara för en kul kväll med kompisarna.

 

Vattenbollar & Vattentuber

Jag har vattenbollar och Vattentuber . En rolig aktivitet som är uppskattad av barn och ungdomar. Perfekt till Barnkalas, eller aktivitet på läger m.m. bara det finns goda möjligheter till Vatten.  Personal finns med under uthyrningen.

 

Ljus och Ljud

Vi hyr ut Ljus och Ljud till minder fester, kalas, Disco, och uppvisningar. Vi kan även rigga sakerna på plats och även ordna med Dj, Ljud och Ljus tekniker för Disco, uppvisningen m.m.

 

Bubbelfootboll eller Bumperball

Varför inte prova den senaste flugan och spela fotboll, med kompisarna, klasskompisarna, möhippan, barnkalaset, föreningen eller lägret. En himla rolig aktivitet som är lika roligt för dom som är med och spelar som för dom som tittar på.

FotbollsDart

Testa på att prova att skjuta bollar, golf eller pilar m.m. på den 6 meter höga uppblåsbara Darttavlan som är i Kardborre. En rolig aktivitet för både barn och vuxna

 

FotbollsBiljard

Testa att spela Biljard fast med fotbollar istället och utan Kö.

En rolig och trevlig aktivitet.

 

Hoppborg

Jag har även en Liten hoppborg, som både är kombinerad hoppborg och Rutschbana

Tottes Event kan också kombinera egna aktiviteter med event-partners för att kunna anpassa och erbjuda en lösning som passar just ditt ändamål. Så tveka inte att fråga om du har någon idé eller eftersöker en viss typ av aktivitet.